Hronika

Niz udesa kod Ribnika: Među povrijeđenima i djeca (FOTO)

Niz udesa kod Ribnika: Među povrijeđenima i djeca (FOTO)
Foto: Vatrogasno društvo Ribnik | Niz udesa kod Ribnika: Među povrijeđenima i djeca (FOTO)

RIBNIK- Vatrogasci iz Ribnika za 24 sata imali su tri intervencije u saobraćajnim nezgodama u kojima je povrijeđeno više osoba, među kojima su i djeca.

Naime, pripadnici Vatrogasnog društva Ribnik u nedjelju i  ponedjeljak imali su tehničke intervencije na lokacijama: Velije, Donje Zableće i Bunarevi.

U nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu, u mjestu Zableće kod Ribnika, u nedjelju oko 17.50 časova, učestvovali su I.H, državljanin Izraela, upravljajući automobilom sitroen i R.Ć, iz Ribnika, koji je vozio kamion mercedes.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede su zadobili saputnici N.H. i dva maloljetna lica, svi državljani Izraela, koji su upućeni na liječenje u Dom zdravlja u Ključu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Ribnik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku", naveli su iz Policijske uprave  Mrkonjić Grad.

Takođe su dodali da se u mjestu Bunarevi, oko 20.25 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je D.M. iz Ribnika upravljajući teretnim  vozilom reno izgubio kontrolu te sletio sa kolovoza.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio vozač D.M. koji je upućeni na liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Ribnik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku", navode iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije