Hronika

Motiv ubistva u Doboju povezan s ljubavnim problemima ili novcem?

Motiv ubistva u Doboju povezan s ljubavnim problemima ili novcem?
Foto: Nezavinse novine | Motiv ubistva u Doboju povezan s ljubavnim problemima ili novcem?

DOBOJ- Zbog ubistva Saše Kulišića koji je svirepo ubijen u Doboju, uhapšeni su mlađi muškarac D.L. u Doboju i supruga ubijenog Kulišića A.K. kojoj su lisice na ruke stavljene u Banjaluci.

Mediji navode da je ubijeni muškarac navodno porijeklom iz sela Sižje u podnožju Ozrena, ali već duže vrijeme živi i radi u Doboju.

Policija je juče u vezi sa zločinom češljala njegovu kuću u Ulici Miloša Obilića u Doboju.

Kulišić koji je svirepo ubijen u šumi u okolini Doboja i otac četvoro djece koje navodno ima iz dva braka a trgovac je polovnim automobilima.

O motivu ubistva koje je šokiralo Dobojlije kruže razne verzije.

Za danas  je Policijska uprava Doboj zakazala vanrednu pres konferenciju na kojoj će se otkrikriti detaljnije informacije.

Iza ubijenog je ostalo četvoro djece od kojih su se neki oglasilo na društvenim mrežama opraštajući se od oca ali i "upirući prstom" u ženu koja je osumnjičena. U sklopu istrage policija je pokucala i na vrata lokalne tv kuće. Istaga je fokusirana i na video nadzor kako bi se otkrili detalji.

Djeca okrivljuju i mladića čiju su sliku objavili a koji je iz Karanovca opština Petrovo.

Inače se ubijeni muškarac bavio trgovinom polovnim automobilima i iznajmljivanjem automobila a njegova firma se nalazi u centru Doboja.

Njegovo tijelo je pronađeno u šumi u Doboju a prema prvim informacijama bio je nag, sa trakom preko usta i vezan za drvo, što je dodatno šokiralo Dobojlije.

Navodno je usmrćen nožem.

Ubrzo po pronalasku tijela u šumi u vezi sa zločinom uhapšen je muškarac u Doboju, i žena u naselju Starčevica u Banjaluci.

Mediji su naveli sa je automobil uhapšene žene  ostao parkiran ispred obližnjeg lokala, a odatle ga je uklonila služba za premještanje vozila.

Zbog svega se spekuliše sa su "ljubavni problem" mogući motiv ubistva dok se takođe spekuliše da je Kulišić ubijen zbog novca.

Neki mediji prenose da je navodno mučen da otkrije gdje je novac, ali to će otkriti istraga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije