Hronika

Težak lančani sudar kod Žepča, povrijeđene dvije osobe

Težak lančani sudar kod Žepča, povrijeđene dvije osobe
Foto: N.N. | težak lančani sudar kod Žepča, povrijeđene dvije osobe

ŽEPČE - Dvije osobe povrijeđene su u teškom sudaru u kome su učestvovala dva automobila i dva kamiona a koji se rano jutros dogodio u mjestu Ravne Donje na putu Žepče-Golubinje.

"Saobraćajna nesreća se desila na magistralnom putu M-17, na dionici Žepče-Golubinja, kod mjesta Ravne Donje, u opštini Žepče, otprilike u 6 sati. U nesreći su učestvovala dva putnička i dva teretna motorna vozila. Povrijeđene su dvije osobe, a stepen povreda se još uvijek treba utvrditi", saopštili su iz iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

"Povrijeđena lica prevezena su u Kantonalnu bolnicu Zenica, a za sada nemamo utvrđen stepen njihovih povreda", rekao je za Fenu Samir Valentić, Portparol Uprave policije MUP-a ZDK-a.

Saobraćaj je bio potpuno obustavljen i usmjeravan je na alternativne pravce, a uviđaj na mjestu nezgode obavljaju pripadnici Policijske stanice Žepče.

Zbog pojačane frekvencije vozila formirale su se duge kolone vozila, pa se vozači mole za strpljenje i razumijevanje, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije