Hronika

Identifikovan mladić koji je u Nevesinju pucao na policiju pa likvidiran

Identifikovan mladić koji je u Nevesinju pucao na policiju pa likvidiran
Foto: Arhiva | Identifikovan mladić koji je u Nevesinju pucao na policiju pa likvidiran

TREBINJE - Mladić koji je prošlog mjeseca pucao u policiju u nevesinjskom selu Zovi Do, pa ga je policija likvidirala, je identifikovan i pretpostavlja se da je evropskog porijekla, saznaju "Nezavisne novine".

Iako to još niko nije zvanično htio potvrditi, nezvanično saznajemo i to da se istražuje njegovo  francusko državljanstvo, što se u neku ruku moglo i očekivati jer su policajci sa terena još dok je bio živ i tražili da se preda tvrdili da se služio engleskim jezikom, ali im se činilo da je govorio francuski ili nešto što nisu razumjeli, sa francuskim akcentom i povikivao Alahu- ekber.

Forenzičar, doktor Dražen Damjanjuk iz trebinjske prosekture koji je vršio obdukciju tada je rekao da je mladić urbanog izgleda, farbane kose i da je lijepo građen, te da je imao sve svoje zube u glavi, što je takođe ukazivalo na činjenicu da bi mogao biti Evropljanin.

Mladić je primijećen u napuštenoj kući u Nevesinju 19. avgusta, kada se u selu Zovi Do odvijala prava drama, s obzirom da se nije želio predati policiji, već je i pucao na njih, a onda su zapucali i iz redova policije koja je opkolila kuću i likvidirali ga.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije