Hronika

Hapšenje u Banjaluci: Policija tražila jedan, pa pronašla 11 ukradenih bicikala

Hapšenje u Banjaluci: Policija tražila jedan, pa pronašla 11 ukradenih bicikala
Foto: Policijska uprava Banjaluka | Hapšenje u Banjaluci: Policija tražila jedan, pa pronašla 11 ukradenih bicikala

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su D.P. iz Banjaluke, kod kojeg su pronašli bicikl koji je ukraden 24. avgusta, te još 11 bicikala.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, oni su identifikovali i izvršili kriminalističku obradu D.P. iz Banjaluke, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

"Nadležnoj policijskoj stanici je 25. avgusta oštećeni je prijavio da je dan ranije nepoznato lice u Banjaluci u ulici Aleja Svetog Save kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, otuđilo bicikl marke 'Scott aspekt' vrijednosti oko 1.000 KM", navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da je D.P. uhapšen u srijedu  na osnovu Naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Juče je pretresan stan i druge prostorija koje koristi navedeni, a tom prilikom je pronađen otuđeni bicikl, kao i još 11 bicikla različitih marki i modela", saopšteno je iz policije.

Pozvali su građane da, ukoliko na fotografijama prepoznaju svoj bicikl, a koji im  je otuđen u prethodnom periodu, kontaktiraju Policijsku stanicu Banjaluka Centar (051/337-201).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije