Hronika

Dvije žene teško pretukle djevojku pa napale i opljačkale državljanina Njemačke

Dvije žene teško pretukle djevojku pa napale i opljačkale državljanina Njemačke
Foto: Nezavisne novine | Dvije žene teško pretukle djevojku pa napale i opljačkale državljanina Njemačke

MOSTAR - Mostarskoj policiji prijavljena su dva napada u kojima su dvije žene ispred jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu, napale prvo ženu koju su teško povrijedile, a nešto kasnije i muškarca koji je udaren u potiljak i opljačkan.

Kako je prijavljeno policiji, dvije žene su u noći između subote i nedjelje napale P.B. (34) državljanina Njemačke kojem su ukradeni novčani, mobilni i lična dokumenta. 

Naime u 04,10 sati u PU Mostar obratio se oštećeni i prijavio da je neposredno prije podnošenja prijave policiji, fizički napadnut od strane dvije ženske osobe ispred UO "Golden Cube".

Rekao je da se samo sjeća da je zadobio udarac u potiljak.

On je imao vidne povrede u obliku crvenila u predjelu potiljka i krv ispod nosa, a ukraden mu je novčanik, kao i mobilni i lična dokumenta. 

"Preduzete potrebne mjere i radnje a lice upućeno u Hitnu pomoć radi daljeg postupanja", navodi se u saopštenju MUP-a HNK.

Takođe se navodi da se iste noći u 01,55 časova u PU Mostar obratila D.J.(27) iz Mostara i prijavila da je fizički napadnuta ispred istog objekta od strane dvije žene koje su je udarale po tijelu pesnicom.

Ona je pala na zemlju i dobila udarac nogom u predjelu glave.

"Na oštećenoj su uočene vidne povrede u predjelu glave  a od strane dežurnog doktora sa CUM SKB Mostra konstatovane su teške tjelesne pvorede", navode iz policije dodajući da je upoznat tužilac i Odjeljenja kriminalističke policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije