Hronika

Državljanin BiH skočio u rijeku bježeći od policije

Državljanin BiH skočio u rijeku bježeći od policije
Foto: Screenshot/ilgiorno.it | Ilustracija

MONTMARČANO – Pripadnici policijske stanice italijanskog grada Montemarčano uhapsili su državljanina (47) Bosne i Hercegovine koji je jutros napravio više prekršaja: od bijega od policije do ugrožavanja javne bezbjednosti.

Naime, policija je primijetila sumnjiv automobil i odlučila da rutinski prekontroliše vozača. Vidjevši da mu se policija približava, on se dao u bijeg, a policija je krenula u potjeru za njim. U nekim momentima je ugrozio bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju, jer je svaki čas prelazio u suprotnu traku. U jednom momentu, državljanin BiH gubi kontrolu nad vozilo i zabija se u drvo.

Međutim, ni to ga nije spriječilo da pokuša da pobjegne policiji. Naime, on je izašao iz automobila i počeo da trči, a kada je vidio da više nema gdje, skočio je u rijeku.

Karabinjerima nije bio problem da skoče za njim. Nakon što su ga uhvatili, on je priveden u policijsku stanicu. Na kraju se ispostavilo da je bježao od policije jer nije imao vozačku dozvolu niti je ikada polagao vozački ispit. On se trenutno nalazi u pritvoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije