Hronika

Bizaran potez: Mladić iz BiH ukrao automobil da bi otišao kući poslije utakmice

Bizaran potez: Mladić iz BiH ukrao automobil da bi otišao kući poslije utakmice
Foto: Screenshot/krone.at | Bizarna krađa: Mladić iz BiH ukrao automobil da bi otišao kući poslije utakmice

BEČ - Nevjerovatan slučaj desio se tokom vikenda na sportskom terenu u austrijskom Plainfeldu, kada je jedan od igrača pobjedničke ekipe nakon utakmice shvatio da je ostao bez automobila.

Međutim, riječ je o nevjerovatno bizarnoj krađi, koju je izveo državljanin (19) Bosne i Hercegovine, koji je samo htio da nakon utakmice stigne što prije kući.

Naime, automobil je pronađen već narednog dana u Radštatu, a za volanom je bio mladić iz BiH. Naime, on je policiji je odmah priznao da je “uzeo” automobil, ali njegovo objašnjenje je bilo više nego čudno. Kako prenose mediji, on je na utakmicu došao sa drugovima, koji su poslije utakmice željeli ostati još na stadionu. Međutim, njemu se žurilo da što prije dođe kući.

Ovaj mladić, i sam amaterski fudbaler za Altenmarkt, otišao je u svlačionicu te iz nečijeg ranca uzeo ključeve automobila. Tek na parkingu je, otključavajući daljinski, vidio koji je automobil u pitanju.

Inače, mladić je trenirao amaterski sa rezervnim timom Altenmarkta i imao je pristup sportskim prostorijama.

Ovaj čin je definitivno razljutio upravu njegovog kluba, koja je saopštila da prekidaju svaku saradnju sa njim te da će mu biti zabranjen ulaz na stadion. Protiv njega je podnesena prijava, a navodno će se braniti sa slobode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije