Hronika

Banjalučaninu za četiri dana oduzeli dva vozila

Banjalučaninu za četiri dana oduzeli dva vozila
Foto: Tanjug/AP | Banjalučaninu za četiri dana oduzeli dva vozila

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče oko 15.20 časova u ulici Branka Popovića kontrolisali BMW H5 kojim je upravljao Miloš L. iz Banjaluke i tom prilikom mu izrekli zabranu upravljanja vozilom te mu po drugi put u četiri dana oduzeli automobil.

Tokom kontrole, kako su saopštili iz banjalučke policije, navodeći inicijale, M.L. je odbio da se podvrgne ispitivanju na opojne droge u organizmu, a daljim provjerama utvrđeno je da je od njega 20. septembra u Banjaluci privremeno oduzeto vozilo marke BMW X6.

"Utvrđeno je da je M.L. višestruki povratnik u činjenju prekršaja i ima evidentiran dug u Registru novčanih kazni u iznosu od  oko 5.736 KM.  Zbog gore navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od M.L. je oduzeto vozilo BMW H5", navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje, a protiv M.L. će podnijeti zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Podsjećamo, policija je prošlog petka oduzela skupocjeni BMW X6 od Banjalučanina Miloša L., višestrukog povratnika u činjenju prekršaja koji za kazne duguje 5.736 KM. Tom prilikom je utvrđeno da su na vozilu bile nepripadajuće registarske oznake.

Vezane vijesti: 

Banjalučaninu oduzet skupocjeni BMW sa lažnim tablicama

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije