Hronika

Banjalučanin osumnjičen da je napao muškarca u kući

Banjalučanin osumnjičen da je napao muškarca u kući
Foto: Pixabay | Banjalučanin osumnjičen da je napao muškarca u kući

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je R.M. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Osumnjičeni je, kako se navodi, tokom noći između četvrtka i petka upao u porodičnu kuću u Banjaluci, gdje je fizički napao muškarca od koje je tražio novac, a potom ukrao  mobilni telefon i štap i pobjegao.

"Policijskoj upravi Banjaluka 17.10.2024. godine prijavljeno je da je nepoznato muško lice oko 03.00 časa ujutru ušlo u otključanu porodičnu kuću u Banjaluci, te fizički napalo lice u njoj od kojeg je tražilo novac, a potom otuđilo mobilni telfon i štap i pobjeglo u nepoznatom pravcu", navode iz PU Banjaluka. 

Kako dodaju, napadnuti muškarac tom prilikom zadobio tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske.

"Na osnovu Naredbe Okružnog suda Banjaluka izvršen je pretres objekata koje koristi lice R.M., kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta lice R.M. će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeno u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", navode iz PU Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije