Hronika

Bacili čašu iz kafane na vozilo i vrijeđali vozača

Bacili čašu iz kafane na vozilo i vrijeđali vozača
Foto: Dražen Pozderović | Bacili čašu iz kafane na vozilo i vrijeđali vozača

LAKTAŠI – Policija iz Laktaša uhapsila je u petak lica S.C. i Ž.M. iz ovog grada jer se sumnjiče da su pijani iz kafane bacili čašu na vozilo u prolazu i vrijeđali vozača.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su u petak uhapsili navedena lica zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

"Oštećeno lice je istog dana oko 00.01 prijavilo da je prilikom prolaska pored ugostiteljskog objekta u Laktašima, na njegovo putničko vozilo palo staklo, kojom prilikom su nastala oštećenja. Policijski službenici su izašli na lice mjesta kojom prilikom su utvrdili da je lice S.C. iz ugostiteljskog objekta bacilo čašu na vozilo, dok je lice Ž.M.

vrijeđalo oštećeno lice. Oba lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod lica S.C. utvrđeno prisustvo od 1,31 grama alkohola u krvi, a kod lica Ž.M. prisustvo od 1,10 grama alkohola u organizmu", naveli su iz policije.

Dodali su da je vlasniku ugostiteljskog objekta, licu D.J., te konobaru Đ.J. uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

"O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje", dodali su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije