Gradovi

Motorijada okupila više od 250 učesnika

Motorijada okupila više od 250 učesnika
Foto: Srna | Motorijada okupila više od 250 učesnika

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu održana je tradicionalna motorijada na kojoj je učestvovalo više od 250 bajkera iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.

"Atraktivan defile učesnika gradskim ulicama pokazao je da su Kotorvarošani željni ovakvih manifestacija, jer je vladalo veliko interesovanje i na nama je da još više promovišemo moto-sport", rekao je Srni sekretar Moto-kluba "Orlovi" Panto Bojić.

On je dodao da je jučerašnjim skupom upotpunjena turistička ponuda Kotor Varoša i da su svi učesnici najavili dolazak i sljedeće godine.

Svi učesnici motorijade saglasni su u ocjeni da na ovakvim skupovima nema mjesta netrpeljivosti ili suparništvu, već se promovišu zajedništvo i humanost, a prije svega ljubav prema životu na motociklu.

Šemsudin Čizmić iz kakanjskog moto-kluba kaže da je Kotor Varoš bio dobar domaćin i da će zbog toga i fantastične atmosfere dolaziti i ubuduće.

"Ima nas sa svih strana. Trudimo se da predstavimo bajkere u pravom svjetlu, promovišemo humanost, međusobno druženje i uživanje u dobroj rok muzici", naglasio je Čizmić.

Stipo Davidović iz moto-kluba "Krejzi bajkers" iz Beča ističe da Kotorvarošani godinama unazad grade pozitivnu priču, čiji je rezultat velika posjećenost i odziv klubova.

Članovi kotorvaroškog moto-kluba i Crvenog krsta izveli su prije defilea na gradskom trgu pokaznu vježbu u kojoj je simulirana saobraćajna nesreća i zbrinjavanje povrijeđenih lica.

U zabavnom dijelu programa u večernjim časovima nastupio je "Sinhro bend".

Organizator manifestacije bio je Moto-klub "Orlovi", pokrovitelj opština Kotor Varoš, a organizaciju su podržali i brojni sponzori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije