Gradovi

Incident u Bijeljini: Izgrizao ga čopor pasa dok se vraćao sa posla

Incident u Bijeljini: Izgrizao ga čopor pasa dok se vraćao sa posla
Foto: Tanjug/Arhiva | Incident u Bijeljini: Izgrizao ga čopor pasa dok se vraćao sa posla

BIJELJINA - Vitomira Draganića iz Bijeljine, dok se sinoć vraćao sa posla, u centru grada, napao je čopor pasa.

"Prilikom povratka sa posla, kretao sam se Ulicom Meše Selimovića u centru grada. U jednom momentu čuo sam lavež pasa iza sebe i ubrzo sam osjetio ugriz u lijevu potkoljenicu. Okrenuo sam se, vidio tri do četiri psa, jedan me je ugrizao i ubrzo nakon toga i drugi. Pošao sam da se odbranim. Oni su bili agresivni i u jednom momentu su odustali. Pogledao sam nogu, vidio sam krv i odmah sam pozvao policiju", započinje Draganić izjavu za InfoBijeljina.

Odmah je otišao u Hitnu pomoć bijeljinskog Doma zdravlja gdje mu je ukazana pomoć i propisana

"Danas sam išao kod infektologa koji su mi saopštili da je takav slučaj prijavljen i prije dva dana, isto u centru grada, otprilike na istom mjestu, te se vjerovatno radi o istom čoporu pasa. Mislim da je problem i što nadležni nemaju informacije odakle su došli ti psi, da li imaju bjesnilo, velika je nepoznanica", dodaje Draganić.

Navodi da će prijavu podnijeti nadležnom gradskom odjeljenju, ali da će angažovati i advokata.

"Ja ću podnijeti zahtjev nadležnom odjeljenju, prikupiti kompletnu medicinsku dokumentaciju, zapisnik od policije, i kada prikupim sve angažovaću advokata. Ugostiteljski radnici u obližnjem kafiću već kažu da danima imaju problem sa tim čoporom pasa koji su u centru grada. Navode i da su prijavljivani nadležnim organima ali da još niko ni je reagovao i da ništa ne preduzima", zaključuje Draganić.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije