Ex -Yu

Zbog 100 evra izbo braću, prijetio im da će ih "pobiti ko zečeve"

Zbog 100 evra izbo braću, prijetio im da će ih "pobiti ko zečeve"
Foto: Pixnio | Zbog 100 evra izbo braću, prijetio im da će ih "pobiti ko zečeve"

​SPLIT - Splitska policija saopštila je da su na ostrvu Hvaru uhapšena dvojica mušakaraca, starosti 34 i 30 godina zbog krivičnog djela nezakonite naplate.

Naime, oni su se dogovorili kako će od druge osobe silom ili ozbiljnom prijetnjom da naplate dug od 100 evra. Prvo su prijetili, a zatim su i fizički napali 27-godišnjeg državljanina Perua i njegovog 28-godišnjeg brata. 

Mlađi brat je zadobio lakše tjelesne povrede, dok je 28-godišnjak zadobio teže.

Kako prenose hrvatski mediji, sve se desilo u Starom Gradu. Prije napada, žrtve su bile na koncertu, ali je stariji brat odlučio da se vrati kući. 

Poslije nekog vremena mlađi brat je poslao poruku starijem kako ga je muškarac napao. Odmah je sišao ispred kuće i vidio 34-godišnjaka i njegovog 30-godišnjeg prijatelja kako sjede u kolima. 

Kada su ga uočili, napadači su izašli iz automobila, nakon čega dolazi do tuče poslije koje je stariji brat ostao da leži na podu obliven krvlju. 

Napadači su se potom udaljili, a 34-godišnjak je tom prilikom navodno poručio da još ništa nije gotovo i da će ih "pobiti ko zečeve".

Ubrzo nakon incidenta je stigla policija i Hitna pomoć. 

U sukobu nožem mlađem bratu je duboko isječena ruka, dok je 28-godišnjak uboden u leđa i u rebra, takođe ima posjekotine po lijevoj nozi. 

Policija je na mjestu incidenta izvršila uviđaj i pronašla nož. 

Nakon završenog uviđaja, 34-godišnjak će, uz krivičnu prijavu, biti priveden pritvorskom nadzorniku, dok će protiv 30-godišnjaka biti podnijeta krivična prijava po redovnom postupku, prenosi "24Sedam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije