Ex -Yu

Vučić čestitao rođendan djevojčici iz Bileće: Pokušao sam i da otpevam rođendansku pesmu

Vučić čestitao rođendan djevojčici iz Bileće: Pokušao sam i da otpevam rođendansku pesmu
Foto: Tanjug / AP | Vučić čestitao rođendan djevojčici iz Bileće: Pokušao sam i da otpevam rođendansku pesmu

BEOGRAD - ​Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, čestitao je rođendan djevojčici iz Bileće, Petri Grahovac.

"Petri Grahovac iz Bileće, koja je zajedno sa svojim drugarima došla u posetu Beogradu, čestitao sam rođendan i poželeo sreću. Petra se malo iznenadila, a ja sam pokušao i da otpevam rođendansku pesmu... videh osmeh na Petrinom licu!" napisao je predsjednik na svom Instagram profilu.

Predsjednik Vučić danas je primio učenike i nastavnike osnovnih škola i predsjednike opština iz Republike Srpske i Crne Gore povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

"Naša braća i sestre na KiM danas se raduju sa nama, srdačno ih pozdravljam i čestitam im prvima, baš njima, mnogo su pretrpeli i još mnogo moraju da pretrpe" kazao je Vučić podsjetivši na najljepše boje srpske trobojke, ali i na najsvjetlije istorijske trenutke koji su vodili ka srpskom pravu na slobodu i zastavu.

Oglasila se i slavljenica:

"Danas kada slavimo Dan srpskog jedinstva, osjećamo ljubav Republike Srbije. Zahvaljujući vašoj brizi, mi upoznajemo Srbiju i bogatiji smo za jedno novo iskustvo koje je ispunjeno toplinom. Danas na ovaj dan je i moj rođendan, a zahvalna sam što mogu da se obratim predsjedniku Srbije" poručila je tom prilikom mala Petra, navodi "24Sedam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije