Ex -Yu

Udario policajca motociklom pa ga vukao po putu

Udario policajca motociklom pa ga vukao po putu
Foto: Youtube / Printscreen | Udario policajca motociklom pa ga vukao po putu

​SPLIT - Splitska policija objavila je fotografiju vozača motocikla kojeg sumnjiče da je sinoć motociklom udario policajca, a potom ga vukao po tlu i teško ga povredio. Vozač motocikla je nakon toga pobjegao, a policija intenzivno traga za njim.

Policajac kojega je sinoć u centru Splita, dok je bio na dužnosti, namjerno udario motociklista i teško ga povredio, biće operisan u splitskom KBC-u, ali nije životno ugrožen, izvijestili su danas iz KBC-a.

"Pacijent ima prelom desne noge i biće podvrgnut operativnom zahvatu", rekla je "Hini" potparolka splitskog KBC-a, Kristina Bitanga. 

Hospitalizovan je na Zavodu za ortopediju i traumatologiju klinike za hirurgiju KBC-a Split i stanje mu je stabilno i nije mu ugrožen život, rekli su u splitskoj bolnici.

"Motocikl je ostao na mjestu događaja, dok su vozač i putnica s motocikla pobjegli i za njima se intenzivno traga", kazali su sinoć iz policije. 

"Dalmatinski portal" neslužbeno saznaje kako je stradao poznati splitski saobraćajni policajac Željko Perišić, koji je poznat pod nadimkom Dugopoljac.

Navode kako je Perišić pokušao zaustaviti motociklistu koji se kretao u suprotnom smjeru kroz Tolstojevu, ali ga je motociklista udario te vukao sve do Zagrebačke, prenosi "Index".

Foto: PU splitsko-dalmatinska
Foto: PU splitsko-dalmatinska

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije