Ex -Yu

Svjedočila kuma Zorana Marjanovića: Sa Jelenom pričala neposredno prije ubistva

Svjedočila kuma Zorana Marjanovića: Sa Jelenom pričala neposredno prije ubistva
Foto: Tanjug/Arhiva | Svjedočila kuma Zorana Marjanovića: Sa Jelenom pričala neposredno prije ubistva

BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je svjedočila kuma Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine.

Vera Vukomanović je ostala pri ranije datom iskazu, dok je na pitanja sudije rekla da je na dan ubistva pričala sa Jelenom Marjanović oko 16.42 časova.

Na pitanje kakav je odnos bio između Jelene i Zorana Marjanovića, svjedok je rekla da je bio "super odnos" i da se Jelena Marjanović lijepo slagala i sa ostalim članovima porodice.

Ispričala je i da je tog dana nakon njenog razgovora sa ubijenom, otac Zorana Marjanovića, Vladimir Marjanović otišao do prodavnice i brzo se vratio.

Sljedeća je svjedočenje započela sestra ubijene, Teodora Krsmanović koja je navela da je u dobrim odnosima sad sa optuženim.

Sudija je napravila pauzu kako bi u spisima predmeta pronašla i predočila svjedoku fotografiju povrijeđene ruke Jelene Marjanović koju je ona poslala sestri.

Marjanović od početka suđenja negira krivicu, prenosi Tanjug.

Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično djelo teško ubistvo od 40 godina.

Apelacioni sud je 3.oktobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor i od tada se brani sa slobode.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije