Ex -Yu

Stravično ubistvo u Beogradu: Osumnjičeni prijavio da je Sonji pozlilo

Stravično ubistvo u Beogradu: Osumnjičeni prijavio da je Sonji pozlilo
Foto: Arhiva | Stravično ubistvo u Beogradu: Osumnjičeni prijavio da je Sonji pozlilo

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je N. Š. (42) zbog sumnje da je svojoj nevjenčanoj supruzi Sonji R. (50) nanio više udaraca usred kojih je ona preminula.

Sonjino beživotno tijelo sinoć je pronađeno u stanu u beogradskom naselju Medaković 3 na Voždovcu. Prethodno je oko 22 sata stigao poziv Hitnoj pomoći.

Prema nezvaničnim saznanjima, poziv je uputio upravo N. Š. Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, on je prijavio da je Sonji pozlilo i da je izgubila svijest. Međutim, kada su ljekarske ekipe stigle u stan, ona nije davala znake života.

Ljekari su dugo reanimirali Sonju i učinili su sve da je povrate, ali nažalost, u tome nisu uspjeli. Kako su na Sonjinom tijelu uočene povrede, njen nevjenčani suprug je priveden na razgovor.

Danas se oglasio MUP i naveo da mu je određen pritvor i da se N. Š. sumnjiči da je izvršio krivično djelo Teško ubistvo.

"Kako se sumnja, on je sinoć u stanu na Voždovcu, nevenčanoj supruzi (50) naneo više udaraca od kojih je ona preminula", navodi se u saopštenju MUP-a.

Sonjino tijelo je odnijeto na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a prema nezvaničnim saznanjima, N. Š. je ranije umio da bude nasilan prema Sonji.

Međutim, komšije sa kojima smo razgovarali navode da ništa sinoć nisu čudno čuli iz stana. Oni sa kojima smo pričali kažu da nikad nisu primetili da Sonja i njen partner nisu u skladnom odnosu, prenosi Telegraf.

"Ovde radim već godinama i stalno sam ih viđala zajedno. Delovali su kao divan i skladan par. Međutim, u poslednje vreme primetila sam da Sonja dolazi u radnju bez supruga. Pitala sam je gde joj je dragi, a ona mi je kratko rekla da nisu više zajedno", rekla je naša sagovornica koja radi u prodavnici u naselju.

Drugi komšija nam je rekao da je za tragediju čuo jutros, ali da par poznaje isključivo iz viđenja i da nije upoznat da je među njima bilo problema.

Podsjetimo, Sonja je radila kao direktorka u jednoj poznato kompaniji i bila je veoma poštovana i voljena među kolegama.

Prijateljica sada pokojne S.R. kaže da je ona bila predivna osoba koju su svi voljeli i poštovali. Neutješne komšije rekle su sa druge strane za "Blic" da je uhapšeni N.Š. bio patološki ljubomoran.

"Radila je na visokoj poziciji u jednoj poznatoj kompaniji. Podjednako su je volele i kolege i poslovni saradnici. Živela je na Voždovcu u svom stanu. Nažalost, njen nevenčani suprug ju je psihički zlostavljao godinama, mnogo toga joj nije dozvoljavao, sve je želeo da kontroliše", pričaju komšije pokojne žene za "Blic".

Kako se može videti na snimku objavljenom na Instagram stranici 192_rs, tijelo u crnoj vreći iznijeto je iz zgrade u kasnim noćnim satima.

Priznao policiji da je tukao suprugu

Prema nezvaničnim inormacijama, suprug stradale žene je pozvao policiju i prijavio da mu je supruga preminula.

Ali, kako su na tijelu žene bile vidljive povrede i podlivi, muškarac je, prema nezvaničnim informacijama, priznao policiji da je tukao suprugu.

S. R. (50) koja je pronađena sinoć mrtva u stanu na Voždovcu je, kako saznaje "Blic", sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije