Ex -Yu

Severina ponovo proziva: Kosorova nije dorasla poziciji premijera

Severina ponovo proziva: Kosorova nije dorasla poziciji premijera
Severina ponovo proziva: Kosorova nije dorasla poziciji premijera

Severina Vučković isprozivala je hrvatsku premijerku Jadranku Kosor! Naime, Seve je gostovala na sarajevskoj TV „Hajat“, gdje je izjavila:

- Mislim da je Jadranka Kosor jako hrabra. Doći na poziciju kojoj nisi dorastao je jako hrabro - izjavila je Vučkovićeva, dodajući da ne namerava da se bavi politikom.

Podsjećanja radi, Seve je još prije dvije godine prvi put prozvala premijerku. Kada je pod njenim pritiskom otkazan pjevačicin koncert u Kninu, Seve ju je napala zbog lošeg zakona o vještačkoj oplodnji!

- Žena se kod nas i dalje tretira kao da se naskače na junicu, pa se tako oplođuje. Ali, vi ste ipak nešto posebno, nešto bolje - izjavila je Severina, poručujući premijerki da promijeni zakon „ako ima mu*a“. Kosorova je odgovorila da joj ne pada na pamet da komentariše riječi „djevojke sa sela“, da bi se kasnije pravdala kako nije mislila da je Severina seljanka. Pjevačica je nastavila s prozivkama na račun Kosorove.

- Da li je iko od vas imao priliku da pukne premijerku u cjevanicu? Ja jesam. To je bilo prije osam godina u emisiji „Nogometna televizija“. Htjela sam da puknem loptu svom snagom, ali je bila pogrešna procjena i puknula sam tu političarku nogom u cjevanicu. Nosila je dva mjeseca gips. Bilo mi je žao - samouvjereno je rekla Seve na jednom nastupu.

Trudna pjevačica je otkrila da zna pol deteta, ali da ne želi da ga otkrije. Priznala je i da bi voljela da se porodi u Splitu.

- Imamo sada predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu, volim more i najviše bih voljela da se i naše dijete rodi na Jadranu - rekla je vjerenica srpskog biznismena Milana Popovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije