Ex -Yu

Rekonstrukcija Vlade Srbije kao repriza Boljeg života

Rekonstrukcija Vlade Srbije kao repriza Boljeg života
Rekonstrukcija Vlade Srbije kao repriza Boljeg života

BEOGRAD - Srpski pokret "Dveri" ocijenio je danas da rekonstrukcija Vlade Srbije liči na još jednu reprizu serije "Bolji život", kojom prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić "zamajava građane i ne nudi im odgovore na suštinska pitanja".

Upravo stoga, iz "Dveri" su Vučiću javno uputili set pitanja na koje "Srbija traži odgovor".

U "Dverima" pitaju kada će javnost konačno biti upoznata o rezultatima rada svakog ministra i na osnovu čega će se znati da su ministri predloženi za rekonstrukciju radili loše ili su samo bili "laki za žrtvovanje kao nestranački ili stranački manje značajni ljudi".

"Šta ćemo ako su sklonjeni samo zato jer nisu odani Vama kao ostali poslušnici u Vašoj stranci. Navedite nam na osnovu čega ih tačno smenjujete, a zašto u Vladi naprimer ostaju Velimir Ilić ili Zorana Mihajlović", pitaju iz "Dveri".

Oni konstatuju da su u Socijalističkoj partiji Srbije svi ogrezli u aferama, skandalima, mafijaškim vezama, kriminalu i korupciji i da su spremniji za krivično gonjenje, a ne za "lažnu" rekonstrukciju.

"Vi ih očito čuvate od toga", ocjenjuju u ovom pokretu.

Oni poručuju da svjesno Vučiću nisu postavili pitanje o prodaji Kosova i Metohije, jer znaju da je "zauzet rekonstrukcijom" i ne može da brine o propadanju države.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije