Ex -Yu

Ljekari se bore za život povrijeđene djevojčice, producentkinja Pinka zadržana u policiji

Ljekari se bore za život povrijeđene djevojčice, producentkinja Pinka zadržana u policiji
Foto: Tanjug/AP | Producentkinja televizije Pink pijana udarila djevojčicu na pješačkom

Djevojčica (15) povrijeđena je u nezgodi koja se dogodila sinoć na uglu Vitanovačke i Vojvode Stepe na Voždovcu, kada ju je automobilom udarila Nina Kovačević, producentkinja na Televiziji Pink, potvrđeno je za Nova.rs.

U toku noći na društvenim mrežama objavljeno je da je došlo do velike saobraćajne nezgode u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, kada je automobil u punoj brzini na pješačkom prelazu udario djevojčicu.

Snimci su se pojavili na mrežama i nedugo nakon toga se pominjalo da je automobil vozila Nina Kovačević, inače producentkinja na Pinku.

Široj javnosti postala je poznata nakon što je prošle godine građanima tokom protesta „Srbija protiv nasilja“ okupljenim građanima ispred Pinka pokazala srednji prst.

Oglasio se MUP o producentkinji Pinka koja je oborila djevojčicu na pješačkom prelazu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. K. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da ona, sinoć oko 23.10 časova, automobilom marke „škoda skala“, na obilježenom pješačkom prelazu u Ulici vojvode Stepe, naletila na petnaestogodišnju djevojčicu koja je s teškim tjelesnim povredama prevezena u Vojnomedicinsku akademiju, gdje je zadržana na liječenju.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je N. K. imala 1,02 promila alkohola u organizmu. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije