Ex -Yu

Požar u kojem je izgorio auto šefa policije je podmetnut

Požar u kojem je izgorio auto šefa policije je podmetnut
Foto: Pixnio | Požar u kojem je izgorio auto šefa policije je podmetnut

​ROVINJ - Požar u kojem su noćas izgorjeli lični automobil i motocikl pulskih registracija u vlasništvu načelnika rovinjske policije je podmetnut, a policija utvrđuje okolnosti događaja i traga za počiniocem, potvrdila je danas portparol istarske policije, Suzana Sokač.

"Uzrok požara je otvoreni plamen nepoznatog porijekla, odnosno požar je podmetnut jer je uviđajem koji su obavili policijski službenici s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja utvrđeno kako se u ovom slučaju ne radi o tehničkom kvaru", istakla je za "Hinu" portparolka Sokač.

Iz Policijske uprave istarske naveli su da je noćas oko 00.50 u Ulici Sv. Brigite u Rovinju izbio požar na automobilu, pulske registracijske oznake, a vatra se proširila i na susjedni motocikl, takođe pulske registracijske oznake, oba u vlasništvu 55-godišnjaka.

Riječ je o privatnim vozilima čiji je vlasnik načelnik rovinjske policije. 

Plamen se s motocikla proširio na susjedni automobil, slovenske registracijske oznake, u vlasništvu 74-godišnjeg slovenskog državljanina, a uslijed djelovanja toplote oštećene su i kanta za komunalni otpad i obližnja nadstrešnica, dodaju iz policije. 

U tom događaju niko nije stradao, vozila i motocikl su u potpunosti izgorjela, a još uvijek nije utvrđena materijalna šteta, prenosi "Index".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije