Ex -Yu

Policajac uhapšen, prijetio supruzi da će je ubiti pištoljem

Policajac uhapšen, prijetio supruzi da će je ubiti pištoljem
Foto: Facebook/Avaz | Policajac uhapšen, prijetio supruzi da će je ubiti pištoljem

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug", Odjeljenja bezbjednosti Tivat uhapsili su policajca M.Š. (43) jer se tereti da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Navedeno lice se sumnjiči da je ovo krivično djelo izvršio na način što je supruzi uz prijetnju pištoljem uputio više riječi prijeteće sadržine po njen život i tijelo, prenosi Dnevni avaz.

"Nakon što je lociran i doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad kod njega je pronađen pištolj marke CZ sa metkom u cijevi, kao i 13 komada municije u okviru. Utvrđeno je da je riječ o vatrenom oružju na službenom zaduženju, a koje je oduzeto.

Shodno naredbi Osnovnog suda u Kotoru izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Š. i tom je prilikom policija pronašla manje pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije, manje pvc pakovanje sa sadržajem žuto-bijele praškaste materije, kao i devet komada municije", kazali su iz crnogorske policije, prenosi Avaz.

Dodali su da je sa svim navedenim upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem daljem nalogu policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti, dok je oduzeta materija upućena na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije