Ex -Yu

Obdukcija pokazala uzrok smrti dječaka (6) čije je tijelo nađeno u bazenu na Zlatiboru

Obdukcija pokazala uzrok smrti dječaka (6) čije je tijelo nađeno u bazenu na Zlatiboru
Foto: Jamal Yahyayev/Pexels/Ilustracija | Obdukcija pokazala uzrok smrti dječaka (6) čije je tijelo nađeno u bazenu na Zlatiboru

Obdukcioni nalaz tijela šestogodišnjeg dječaka V.I. iz Beograda, čije je tijelo nađeno sinoć oko 21 sat u bazenu hotela “Apartmani Konak” na Zlatiboru, pokazala je da je smrt nastupila usljed utopljenja.

Policija i tužioci su sinoć odmah izašli na lice mjesta i nakon završenog uviđaja uhapšen je i određeno mu zadržavanje od 48 sati Z.A. (65) iz Užica, iz firme koja je imala ugovor sa hotelom oko održavanja bazena.

“U predistražnom postupku se sumnja da je dete bilo u bazenu. U dnu bazena je bila cev koja služi za odvod i pretpostavlja se da je došlo do vakuma koje je dete povuklo i koje nije moglo da se izvuče. Dete je bilo u dečijem bazeni i vode je bilo oko 15 cm dubine.  Činjenica je da preko cevi nije bila rešetka, koja je trebala tu da stoji”, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

On je rekao da je pozvan vještak koji će utvrditi prave činjenice u ovom slučaju. Prema riječima izvora Kurira bliskog istrazi, dječak je bio sam u bazenu, a na kraju tog dijela bazena je bila njegova baka. U drugom dijelu za idrasle, koji je odvojen, bila su i dva muškarca.

“Oni nisu mogli videti šta se dešava u dečijem bazenu. Ali, kada su čuli ženu, odmah su pritrčali i izvadili dete iz bazena. Odmah je došla i hitna pomoć, ali detetu nije bilo spasa”, kaže izvor. Nezvanično saznajeu da je na saslušanju bio i direktor hotela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije