Ex -Yu

Maturantkinju iz Srbije napali zbog haljine za maturu (FOTO)

Maturantkinju iz Srbije napali zbog haljine za maturu (FOTO)
Foto: Pixnio | Maturantkinju iz Srbije napali zbog haljine za maturu (FOTO)

​ŠABAC - Maturantkinja iz Bogatića, Ajla Hović, očarala je glamuroznom haljinom na slavlju povodom završetka Srednje medicinske škole u Šapcu. I mjesec dana poslije maturske svečanosti, nakon što su fotografije osvanule na društvenim mrežama, komentariše se ekstravagantna haljina, a lijepu Ajlu prepoznaju na ulici kuda god krene. Brojne djevojke su kontaktirale sa njom sa željom da njenu matursku haljinu kupe ili iznajme.

"Ljubazno im kažem da ću da razmislim, a verujući kako je sudbina što sam pronašla takvu haljinu ipak je ne bih je prodavala i iznajmljivala. Sačuvajući je kao uspomenu na bajku koju sam to veče dosanjala i na ostvarenu želju da na maturskoj proslavi budem posebna" kaže Ajla.

Priznaje da joj smeta što se o preskupoj luksuznoj haljini toliko govori i ne krije razočaranje zbog komentara u kojima ima bezazlene zavisti i ljubomore, ali i vrijeđanja. Iako je, kako kaže, pretjerano ne interesuje mišljenje ljudi koji je ne poznaju jer je svjesna mentaliteta sredine u kojoj živi, objasnila je da nije tražila skupu već posebnu haljinu za svečani i važan trenutak u njenom životu, što jeste završetak školovanja.

Foto: Privatna arhiva / Nenad Bogićević Pagec
Foto: Privatna arhiva / Nenad Bogićević Pagec

"Kada sam je probala, ispostavilo se kao da je šivena za mene. U to je teško poverovati. I svidela mi se zbog dubokog šlica koji mi odgovara jer sam visoka i detalja kao što su 3D cvetovi. Veoma je teška, ali nisam uopšte osetila tu težinu i bila sam srećna kada sam je probala da sam mogla poleteti. Verujem da je sudbina što sam ušla u tu prodavnicu gde se prodavala jer sam upravo želela haljinu u kojoj ću to veče da budem posebna" objasnila je Ajla.

Haljina je veoma skupa, a Ajla kaže kako je srećna okolnost što su roditelji mogli da joj priušte da je kupi, što je i zaslužila zbog odličnog uspjeha tokom školovanja i na maturskom ispitu.

Ova mlada, pametna i ambiciozna djevojka razmišlja potpuno drugačije od onih koji se bave tuđim životima. Ona se našla na meti zbog sopstvenog ostvarenog sna da izgleda lijepo i drugačije na proslavi mature i nije očekivala da to svi razumiju.

"Ali, ipak ne mogu da shvatim ljubomorisanje devojaka i žena. Ja mislim da mi treba da se podržavamo i da nema mesta zavisti i ljubomori. Svaka devojka je lepa na svoj način i nijedna nije manje vredna ukoliko nosi jeftiniju haljinu. Možda nekoj drugoj devojci ova haljina ne bi stajala tako savršeno kao meni, ali ja ni jednoj ne bih rekla da je starleta i da je odmah treba poslati u rijaliti" nastavila je Ajla.

Iako je na sebe skrenula pažnju skupom, a po nekim mišljenjima i najljepšom maturskom haljinom ove sezone, Ajla je, kao i ranije, skromna, vaspitana i vrijedna djevojka. Svakodnevno radi u butiku svojih roditelja i nestrpljivo očekuje da počne da radi kao pripravnik i krene na studije, prenosi "Ona".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije