Ex -Yu

K.K. (14) pozlilo na suđenju za ubistvo vršnjaka, reagovali ljekari

K.K. (14) pozlilo na suđenju za ubistvo vršnjaka, reagovali ljekari
Foto: Tanjug | Ljekari reagovali tokom ispitivanja K.K. (14) jer mu je pozlilo

BEOGRAD - Ljekari, koji borave u zgradi Specijalnog suda u Beogradu tokom ispitivanja K.K. (14) dječaka koji je ubio deset osoba, intervenisali su u sudnici pošto je on tokom ispitivanja naglo promjenio boju u licu.

Kako Kurir saznaje, ljekari su ga pregledali, izmjerili mu pritisak i ispitvanje tinejdžera koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbjeđenja je nastavljeno.

"Sudija je pitao svjedoka kako se ojseća i da li može da nastavi da odgovara na pitanja, na šta je on odgovorio potvrdno. Pošto su i ljekari konstatovali da njegovo zdravstveno stanje nije narušeno, ispitivanje je nastavljeno", otkriva izvor Kurira.

Podsjetimo, svedočenje maloljetnog ubice o zločinu, ali i svemu onome što mu je prethodilo počelo je nešto poslije 10 časova. Uz dvije kraće pauze, on već gotovo tri sata odgovara na pitanja.

"Pitanja mu je postavljao glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović, zatim advokati a poslije pauze koja je bila određena ispitivanje su nastavili roditelji ubijene djece", kaže izvor Kurira.

Kako je Kurir pisao, prema nezvaničnim informacijama, roditelji su pripremili više od 250 pitanja za ubicu svoje djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije