Ex -Yu

Snažno nevrijeme u Srbiji, vjetar obarao stabla (FOTO)

Snažno nevrijeme u Srbiji, vjetar obarao stabla (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Jako nevrijeme zahvatilo Novi Pazar, vjetar obarao stabla (FOTO)

Jako nevrijeme praćeno pljuskovima i olujnim vjetrom, kratkotrajno i gradom, zahvatilo je danas u poslijepodnevnim satima Novi Pazar i okolinu.

Vjetar je obarao stabla, a oborena stabla nanijela su određenu štetu ugostiteljskim objektima u centru tog grada, javlja dopisnik Tanjuga.

U Kragujevcu je lakše povrijeđena ženska osoba kada ju je ogrebao dio krovne konstrukcije koji je pao sa tržnice u naselju Erdoglija, potvrđeno je RTS-u u kragujevačkom Zavodu za urgentnu medicinu.

Snažan vetar je sa pojedinih zgrada odnio dijelove krovova, oborio je nekoliko bandera i stabala u gradu i okolini. Sa četiri zgrade otpali su i dijelovi krovova.

Kiša je rashladila i usijali beogradski asfalt. Na trenutke, uz kišu u pojedinim dijelovima grada bilo je i jakog vetra.

Najkritičnije je bilo u Mirijevu, Malom Mokrom Lugu i Kaluđerici, gdje je bilo problema u saobraćaju zbog veće količine kiše koja je poplavila ulice. Snažan vetar je izvalio nekoliko stabala, a neka od njih su pala po automobilima, dodaje RTS.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije