Ex -Yu

Grabar Kitarović objavila fotografiju sa Ilonom Maskom (FOTO)

Grabar Kitarović objavila fotografiju sa Ilonom Maskom (FOTO)
Foto: Instagram / Printscreen | Grabar Kitarović objavila fotografiju sa Ilonom Maskom (FOTO)

Bivša predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, trenutno se nalazi u Njujorku iz kojeg je objavila niz fotografija, među kojima i jednu sa Ilonom Maskom.

Ona je prisustvovala dodjeli nagrade "Global Citizen Awards" koji se održava svake godine tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, a organizuje je Atlantski savjet.

Kolinda je objavila nekoliko fotografija sa dodjele na svom Instagram profilu, a ona na kojoj je Ilonom Maskom posebno je iznenadila njene pratioce.

Instagram / Printscreen
Instagram / Printscreen

"Sinoć je na večeri povodom dodjele nagrada Global Citizen Awards Atlantskog savjeta, održanoj u okviru sedmice visokog segmenta Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, okupljen veliki broj svjetskih lidera, diplomata i poslovnih ljudi kako bi proslavili vrijednosti i osobine globalnog liderstva. Srdačne čestitke Nani Ado, Dankva Akufo-Ado, Kirijakosu Micotakisu, Đorđi Meloni i Mikiju Liju na nagradama za izuzetne doprinose u stvaranju boljeg svijeta. Svakog lidera predstavile su poznate ličnosti, uključujući predsjednika Vilijama Ruta, dr Alberta Bourlu, Ilona Maska i Šari Redstoun. Ovaj događaj je istakao ključni rad koji Atlantski savjet obavlja u oblikovanju svijetlije globalne budućnosti", napisala je Kolinda u opisu fotografija.

Njene pratioce oduševio je njen izgled i odjevna kombinacija, ali i fotografija sa Ilonom Maskom.

"Lijepo je vidjeti našu ex-predsjednicu u društvu Ilona Maska. Stvorena je za prezentaciju Hrvatske u svijetu", samo je jedan od komentara, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije