Ex -Yu

Filmska potjera u Zagrebu: Policajac povrijeđen, muškarac ga vukao ukradenim autom

Filmska potjera u Zagrebu: Policajac povrijeđen, muškarac ga vukao ukradenim autom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL | Filmska potjera u Zagrebu: Policajac povrijeđen, muškarac ga vukao ukradenim autom

U Dalmatinskoj ulici u centru Zagreba sve je puno policije, saobraćaj je blokiran, a kako prenose hrvatski mediji povrijeđen je policajac koji je bio u potjeri za vozačem koji je bježao ukradenim automobilom.

Index prenosi da se pri bijegu muškarac sudario s kombijem, a na koncu je automobi udario u zid zgrade u Dalmatinskoj. Policajci su vozača uhapsili.

Kako saznaje pomenuti medij, potjera za vozačem odvijala se i preko Trga bana Jelačića gdje je saobraćaj za automobile inače zabranjen.

Vozač koji je bježao policajcima morao se u jednom trenutku zaustaviti zbog tramvaja na zapadnom dijelu Trga, a dva policajca iskočila su i pokušali ga zaustaviti, ali on je nastavio.

Ubrzo je na početku Ilice, udario u civilni policijski kombi koji je čekao na tom mjestu.

Policajac se uhvatio za otvoren prozor sa vozačeve strane, ali vozač je krenuo velikom brzinom dalje Ilicom prema zapadu.

Policajac se uspio osloboditi i skočiti na ulicu kod Tomićeve ulice.

Policijski kombi razbijenog zadnjeg fara pokupio je kolegu i nastavio dalje.

Auto se na kraju u Dalmatinskoj ulici zaletio u zid zgrade.

Oglasila se policija, objavili detalje potjere

Danas oko 12:15 sati na Trgu žrtava fašizma u smjeru Trga bana Josipa Jelačića uočeno vozilo koje je dan ranije otuđeno.

Na samom početku Ilice u smjeru zapada je pokušano zaustavljanje uočenog vozila, međutim tada u tom trenutku nepoznati vozač nije imao namjeru zaustavljanja već udara u kombi vozilo policije bez vidljivih obilježja. Zbog čega ipak staje. Policijski službenik s namjerom uhićenja vozača prilazi vozilu, a u trenutku kada ga hvata s ciljem izvlačenja iz vozila, vozač daje gas i nastavlja vožnju.

U visini Tomićeve ulice policijski službenik se uspio osloboditi i pada na tlo.

U nastavku vožnje i pokušaja bijega dolazi do Frankopanske ulice gdje je prema zasad utvrđenom ugrozio tri pješaka, a u Dalmatinskoj se zabija u zgradu gdje ga policijski službenici Jedinice interventne i specijalne policije svladavaju i prisilno privode u službene prostorije policije.

Policijskom službeniku ljekarska pomoć je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje će biti utvrđena težina povreda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije