Ex -Yu

Dječak u komi: Na pješačkom u Beogradu pokosio ga drogirani i pijani vozač bez dozvole

Dječak u komi: Na pješačkom u Beogradu pokosio ga drogirani i pijani vozač bez dozvole
Foto: Nezavisne/Arhiva/Ilustracija | Dječak u komi: Na pješačkom u Beogradu pokosio ga drogirani i pijani vozač bez dozvole

Dječak R.S. (11), koga je u ponedjeljak uveče na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Janko Veselinović" na Voždovcu, udario pijani i drogirani Aleksa R. (42) koji je ford fokus vozio bez vozačke dozvole nalazi se u jako teškom stanju u Univerzitetskoj dječijoj klinici u Tiršovoj, saznaje "Telegraf.rs".

“Dječak je u komi, u kritičnom stanju je. Mališan se nalazi na respiratoru, a danas će mu biti urađen kontrolni skener", kaže izvor Telegrafa..

Dijete je u teškom stanju primljeno u Urgentni centar u Beogradu sa prelomom lobanje i nagnječenem mozga.

Aleksa R. će danas biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Uprave saobraćajne policije, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su A. R. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbejdnosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je u Rimskoj ulici na Voždovcu, na pješačkom prelazu, upravljajući automobilom "ford fokus“ udario jedanaestogodišnjeg dječaka, nanijevši mu teške tjelesne povrede.

Provjerom je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom sa 0,58 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina, kao i da ne posjeduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije