Ex -Yu

Detalji surovog zločina u Velikom Ritu: Ubo ženu šest puta

Detalji surovog zločina u Velikom Ritu: Ubo ženu šest puta
Foto: Youtube / Printscreen | Detalji surovog zločina u Velikom Ritu: Ubo ženu šest puta

​VELIKI RIT - Jožef F. (36) iz Novog Sada optužen da je u novosadskom naselju Veliki Rit nožem usmrtio partnerku Aranku Aljiti (29).

Novosadsko Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Jožef F. (36) iz Novog Sada, koji je pod sumnjom da je u naselju Veliki Rit nožem usmrtio partnerku Aranku Aljiti (29). Optužnica je, navodi "Dnevnik", prosijleđena sudu na potvrđivanje.

Jožef F. je 20. aprila u popodnevnim časovima ubio nevjenčanu suprugu u kući njenog brata u Ulici Baja Pivljanina u novosadskom naselju Veliki Rit, gdje je došao iako je imao zabranu prilaska zbog nasilja u porodici. 

Jožef  F. nije mogao da prihvati činjenicu da ga je Aranka napustila.

Na Fejsbuku je kačio slike i snimke na kojima je Aranka, uz ljubavne i tužne pjesme. Dva dana prije ubistva okačio je 73 fotografije, a Aranka je bila na čak 70.

On je sa Arankom, sa kojom ima troje djece, živio u naselju Bangladeš, ali ga je ona napustila i došla kod brata u Veliki Rit. Muž je često dolazio i nagovarao je da mu se vrati. Pretpostavlja se da je iz tog razloga došao i tog kobnog 20. aprila, samo dva dana prije nego što će mu isteći mjera zabrane prilaska.

Ženu je ubo šest puta nožem, a potom je pokušao da se ubije. Izranjavao se i isjekao nožem, ali su mu ljekari spasili život, prenosi "24Sedam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije