Ex -Yu

Detalji dramatične borbe s vatrom u Osijeku: Zamjenik gradonačelnika objavio snimak (VIDEO)

Detalji dramatične borbe s vatrom u Osijeku: Zamjenik gradonačelnika objavio snimak (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen | Detalji dramatične borbe s vatrom u Osijeku: Zamjenik gradonačelnika objavio snimak (VIDEO)

Lokalizovan je požar koji je rano jutros izbio u skladištu firme uz osječku južnu obilaznicu, a gašenje požara je i dalje u toku.

U osječkom Centru 112 navode da se radi o požaru u više skladišnih prostora uz osječku južnu obilaznicu te da vatrogasna intervencija još traje. Komandir osječke Javne vatrogasne postrojbe Goran Ivković rekao je Hini kako je požar lokalizovan, i radi se njegovom potpunom gašenju, što će vjerovatno potrajati tokom cijelog dana.

"Šteta je velika, ali uspjeli smo obraniti benzinsku crpku, koja se nalazi u sklopu objekta", kazao je Ivković dodavši kako za sada nema dojava o povrijeđenima, prenosi Index.hr.

"U 3.06 dobili smo dojavu o požaru u skladištima. Više tvrtki je ovdje u najmu. U gašenju požara sudjelovalo je 78 vatrogasaca s 22 vozila. Prema prvim procjenama, šteta je dosta velika. Sva skladišta su stradala. Srećom, nitko nije ozlijeđen, niti jedan vatrogasac", rekao je za HTV Dragan Vulin, zamjenik osječkog gradonačelnika i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Osijeka, koji je na svom Facebooku profilu objavio i snimke požara.

Naglasio je da je velika borba bila spriječiti širenje požara na obližnju benzinsku postaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije