Ex -Yu

Amerikanac se preselio u Hrvatsku: Jednom stvari nije zadovoljan (VIDEO)

Amerikanac se preselio u Hrvatsku: Jednom stvari nije zadovoljan (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Amerikanac se preselio Hrvatsku: Jednom stvari nikako nije zadovoljan

​DUBROVNIK - Amerikanac Gabrijel Kordona, koji se sa porodicom preselio u Dubrovnik, nedavno je na TikToku otkrio da ga jedan hrvatski grad podsjeća na SAD.

Kordona je protestantski sveštenik koji na svom TikTok profilu često dijeli zanimljivosti o životu u Hrvatskoj, a nedavno je posjetio Osijek i potom podijelio šta mu se dopada u ovom gradu.

"Kada bih morao da ocijenim Osijek, rekao bih da je ljubaznost ljudi u tom gradu 10 od 10. Tako su fini, prijatni i lijepo se ophode prema nama", rekao je i dodao da je priroda u Osijeku prelijepa i da su ga poljoprivredna zemljišta podsjetila na SAD.

@cardonas2croatia #croatia #balkan #europe #dubrovnik #split #zagreb #slavonia #osijek #mediterranean #župadubrovačka ♬ original sound - Car2Cro

"Pejzaž je prelijep, ima puno poljoprivrednog zemljišta i podsjeća me na SAD i neka specifična mjesta u SAD i moj dom, jer Florida ima mnogo ravnica. Dajem ocjenu 9.5 za pejzaž", rekao je.

Govorio je i o hrani

"Bili smo na svadbi i imali smo najbolju hranu. Bilo je svega - jagnjetine, piletine, riže, tjestenina. Torta je bila nevjerovatno ukusna i bilo je mnogo drugih kolača i deserta. Pa ako bih mogao da joj dam 11 od 10, ja bih", nastavio je oduševljeno.

Međutim, kafi je dao ocjenu devet od 10 jer nije navikao na taj ukus, pošto je u pitanju truska kafa.

Na kraju je rekao da su se u ovom gradu svi odlično proveli, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije