Ex -Yu

Albanku koja je usmrtila brata i sestru osudili na četiri godine zatvora

Albanku koja je usmrtila brata i sestru osudili na četiri godine zatvora
Foto: Dubrovački dnevnik/Privatni album | Albanku koja je usmrtila brata i sestru osudili na četiri godine zatvora

Klevisa Ymeri (29) nepravosnažno je u utorak osuđena na četiri godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Stjepan i Katarina Đerek, piše Dubrovački dnevnik.

Tužioci su je teretili da je iz nehata izazvala saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom, 10. aprila, na Jadranskoj magistrali. Tad su na predjelu Ratac u sudaru poginuli brat i sestra iz mjesta Gradac kod Ploča.

Istovremeno, produžili su joj istražni zatvor u kojem se nalazi od 11. aprila i u zatvoru će ostati do pravosnažnosti presude.

“Reakcija obitelji nije dobra, oni su očekivali znatno veću kaznu, odluka je takva kakva je. Razgovarat ću s obitelji kad malo dođu sebi, svi su potreseni jako, o daljnjim koracima ćemo odlučiti kada obavimo konzultacije i kad malo dođu sebi, svaka strana ima pravo žalbe, vjerujem da će i kolega uložiti žalbu. Što ćemo odlučiti, vidjet ćemo nakon konzultacija, hoće li ići žalba, vjerojatno hoće. Obitelj je potresena, toliko mogu komentirati”, rekao je nakon objave presude Zvonimir Bodrožić, zastupnik porodice Đerek, prenosi 24sata.hr.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije