Društvo

Tehnika u planu, povrat na dlanu! Nova banka nudi podsticaj za pametnu kupovinu

Tehnika u planu, povrat na dlanu! Nova banka nudi podsticaj za pametnu kupovinu
Foto: Ustupljena fotografija | Tehnika u planu, povrat na dlanu! Nova banka nudi podsticaj za pametnu kupovinu

Nova banka nastavlja da nagrađuje svoje korisnike, ovog puta kroz novu promotivnu kampanju pod nazivom "Tehnika u planu, povrat na dlanu", koja počinje 21. oktobra 2024. godine.

Kampanja je osmišljena s ciljem da korisnicima Super Nova Mastercard kartica Nove banke omogući povrat novca prilikom kupovine proizvoda u maloprodajnim poslovnicama MG Minda.

Učestvovati u kampanji je jednostavno – svaki korisnik Super Nova Mastercard kartice Nove banke koji tokom promotivnog perioda izvrši kupovinu u iznosu od najmanje 300,00 KM u MG Mind prodavnici, ostvaruje pravo na povrat novca.

Za kupovinu u iznosu od 300,00 do 500,00 KM, korisnik ostvaruje povrat od 50,00 KM, a za kupovinu u iznosu preko 500,01 KM, korisnik ostvaruje povrat od 100,00 KM.

Svaki korisnik Super Nova Mastercard kartice ima pravo da ostvari povrat po jedan put u svakoj od kategorija za različite kupovine, odnosno može ostvariti maksimalan iznos povrata od 150,00 KM za dvije kupovine iz različitih kategorija povrata.

Promotivni period će trajati do iskorištenja budžeta predviđenog za ovu kampanju. U MG Mind prodavnicama korisnici mogu birati između širokog asortimana bijele tehnike i kućanskih aparata poznatih brendova, uključujući Alfa plam, Beko, Gorenje, Indesit, LG, Hisense, Whirlpool i mnoge druge.

Ova kampanja pruža priliku korisnicima platnih kartica Nove banke da uz povoljne uslove obnove svoju tehniku, unaprijede svoj dom i pri tome ostvare povrat novca.

Sve dodatne informacije o uslovima kampanje i ponudi dostupne su putem stranice www.novabanka.com i besplatnog info telefona 080050011.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije