Društvo

Suze tokom šetnje za Džejlu, koja je preminula zbog komplikacija nakon liječenja zuba

Suze tokom šetnje za Džejlu, koja je preminula zbog komplikacija nakon liječenja zuba
Foto: Fena | Suze i jecaji tokom šetnje za Džejlu, koja je preminula uslijed komplikacija nakon liječenja zuba

SARAJEVO - Građani Sarajeva danas su se okupili na Baščaršiji, ispred Sebilja, kako bi odali počast prerano Džejli Drapić koja je preminula usljed komplikacija nakon liječenja zuba.

Nakon okupljanja, povorka je krenula prema Vijećnici, gdje su pušteni bijeli baloni s njenim imenom i porukama podrške.

Emocije tuge i bola ispunile su trg ispred Vijećnice, dok su okupljeni građani, prijatelji i porodica iskazivali žaljenje za 16-godišnjakinjom, prenosi Klix.

Građani Sarajeva su se okupili ispred Sebilja i prošetali do Vijećnice, nakon čega su pustili balone sa porukama i imenom djevojčice u vazduh.

Brojni školski drugari i drugarice u suzama su stajali na platou preko puta Vijećnice, odajući počast svojoj školskoj drugarici koja ih je prerano napustila.

"Boli pa boli i nikad neće prestati da boli. Samo se nadamo pravdi. Da ovo bude posljednje dijete koje nam je nestalo zbog ovakvog slučaja. Mi se zahvaljujemo svima, dobijamo podršku iz čitavog svijeta. Džejla neće nikad nestati iz našeg srca i naših misli", kazala je Džejlina tetka.

Podsjećamo, Džejla Drapić je preminula 11. oktobra 2024. godine nakon što se njeno zdravstveno stanje naglo pogoršalo usljed razvoja sepse.

Tragičan slučaj potresao je javnost, a današnje okupljanje predstavlja čin sjećanja i solidarnosti s porodicom Drapić u teškim trenucima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije