Društvo

Stigao je Weekend.17

Stigao je Weekend.17
Foto: Ustupljena fotografija | Stigao je Weekend.17

Weekend.17 je ovdje! Danas službeno počinje festival koji okuplja najjača svjetska imena iz svijeta medija, komunikacija i biznisa.

Party je do jutra, predavanja su sutra

Pred nama su tri dana uzbudljivih predavanja, panela i partyja! 

Svi putevi vode na Weekend fun

Najbolji način za otvaranje Weekenda.17 je najbolji party! Ne propustite prvi party ovog vikenda – Grše i prijatelji powered by Bumbu Rum Co. Omiljeni reper Grše vraća se s najjačom ekipom i hitovima koji su zapalili scenu – Mamma Mia, Mangio Pasta, SIP, Forza.. Svi pričaju o tome – a party ne smiješ propustiti. Rovinj će večeras biti na nogama!

Besplatan WiFi za sve!

Telemach vas i ove godine povezuje sa svijetom uz besprijekoran 5G signal i besplatnu WiFi mrežu WMF TELEMACH 5G za sve sudionike. U izložbenom prostoru otkrijte nove generacije Telemach uređaja – Telemach 5G Pro pametni telefon, Kids Watch dječji sat i Buds bežične slušalice , te sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade! Također, ne propustite Telemachove panele te sigurno i besplatno putujte Flaster vozilima između festivalskih lokacija!

Informacija nikad dosta…

Vaš digitalni QR kod već je poslan na mailove – možete ga pronaći i u My.Weekend aplikaciji! Ako kod ne možete pronaći, ne brinite, spas služba je tu: [email protected] .

Osim toga:

    Prijevoz: Organizirani su autobusi između Amarin Resorta i stare Tvornice duhana. Raspored polazaka potražite ovdje!

    QR kod i narukvica: Ulaz na festival moguć je isključivo putem QR koda pa ga imajte spremnog za registraciju. Nakon skeniranja, dobivate festivalsku narukvicu koju je obavezno nositi.

    Orijentacija: Devet dvorana, barovi i pozornice čekaju na vas! Preuzmite My.Weekend aplikaciju i pogledajte Weekend kartu festivala za lakše snalaženje.

Ne zaboravite se registrirati.

Radno vrijeme:

Četvrtak, 19. rujna 17:00 – 01:00

Petak, 20. rujna 09:30 – 01:00

Subota, 21. rujna 09:30 – 18:00

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije