Društvo

Optima Grupa i Rafinerija ulja Modriča na najvećem evropskom sajmu Lubricant Expo u Dizeldorfu

Optima Grupa i Rafinerija ulja Modriča na najvećem evropskom sajmu Lubricant Expo u Dizeldorfu
Foto: Ustupljena fotografija | Optima grupa na najvećem evropskom sajmu Lubricant Expo u Dizeldorfu

Optima Grupa predstavlja svoj asortiman na međunarodnom sajmu Lubricant Expo u Dizeldorfu, koji se ove godine održava od 17. do 19. septembra i predstavlja najvažniji sajam iz oblasti ulja i maziva, te pruža idealno okruženje za predstavljanje proizvoda i tehnologija koje se odnose na aktuelne trendove, te profesionalnu razmjenu informacija o industrijskim trendovima u oblasti ulja i maziva.

Na štandu Optima Grupe predstavljeni su naši poznati brendovi Rafinerije ulja Modriča, ulja OPTIMA i MAXIMA kao i usluga Private labeling koja zahvaljujući dobroj tehnološkoj opremljenosti, kao i tradiciji i iskustvu, daje mogućnost za proizvode koji će se na tržištu isticati kvalitetom i originalnošću.

Boris Mijatović, načelnik Uprave za trejding i isporuku ulja Optima Grupe, ističe da je Lubricant Expo prilika da uspostavimo nove konekcije i poroširimo mrežu naših klijenata te ostanemo u korak sa najnovijim trendovima. Optima Grupa prepoznaje benefite posjete ovakvim manifestacijama, te nastavljamo u istom ritmu, nakon Automehanike u Frankfurtu i Istanbulu i velikih sajmova u Šangaju i Kairu, uzimamo učešće i u Dizeldorfu, jednom od najvećih Evropskih sajmova iz oblasti maziva. Naš cilj je da uz pomoć tima, najbolje prezentujemo široki spektar naših proizvoda  koji su proizvedeni u Rafineriji ulja Modriča, kao i mogućnosti i kapacitete Rafinerije. Važno je istaći da smo već prisutni na preko 25 tržiša, uz tendenciju porasta jer nam nije cilj da ostanemo na ovom broju, istakao je Mijatović.

Na ovom sajmu Optima Grupa  prezentovala je i nove proizvode OPTIMA ulja za putničke automobile SAE 0W-20, SAE 0W-30 i SAE 0W-40, odobrena od svjetski poznatih proizvođača putničkih automobila kao što su BMW, Mercedes i Woklswagen

Sve ovo povrđuje da proizvodimo kvalitetne proizvode, posjedujemo proizvodni kapacitet, te svjetski priznate reference, koje smo uspješno prikupljali u proteklih nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije