Društvo

Pridružite se proslavi 10. Jahorina Ultra trail-a – Uživajte u koncertu Nikole Rokvića!

Pridružite se proslavi 10. Jahorina Ultra trail-a – Uživajte u koncertu Nikole Rokvića!
Foto: Arhiva | Pridružite se proslavi 10. Jahorina Ultra trail-a – Uživajte u koncertu Nikole Rokvića!

Jahorina se ponosno priprema za svoj najuzbudljiviji događaj godine – 10. Jahorina Ultra trail!

 

Ove godine, 27. i 28. jula, planina će biti domaćin oko 5.000 trkača i posjetilaca iz 30 zemalja, čime se još jednom potvrđuje njena međunarodna reputacija.

Ovaj izvanredan događaj nosi i međunarodne ITRA poene, a povodom desetogodišnjice, u ponudi će biti trka na 100 milja (160 km) jedina takve vrste u Bosni i Hercegovini - ULTRA trka koja će startovati na Prijevoru.

Takođe, za sve trkače različitih nivoa iskustva, pripremljene su i trke: MAXI na 78 km, MIDI na 30 km i MINI na 10 km.

Ali to nije sve! 28. jula, od 16.00 časova, svi su pozvani na spektakularan koncert Nikole Rokvića, koji će obilježiti ovaj poseban dan na Jahorini. Ovaj koncert je otvoren i besplatan za sve, bilo da ste takmičar ili posjetilac, i biće savršen način da se opustite i uživate u vrhunskom muzičkom performansu. Nikola je takođe jedan od učesnika na Jahorina Ultra trail-u, i trčaće MIDI trku. 

Registracije za Jahorina Ultra trail su na zahtjev mnogobrojnih takmičara i dalje otvorene do petka 26.7,  zbog ogromnog interesovanja, pa ne propustite priliku da se prijavite i postanete dio ove nezaboravne avanture!

Pridružite se ovoj fantastičnoj proslavi sporta i zabave na Jahorini, i neka vas nezaboravna trka i koncert Nikole Rokvića inspirišu da se prepustite čarima ovog jedinstvenog događaja!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije