Društvo

Oglasili se iz Tropika nakon požara u Dervišima

Oglasili se iz Tropika nakon požara u Dervišima
Foto: Velibor Tripić | Oglasili se iz Tropika nakon požara u Dervišima

Nakon požara u Dervišima koji je izbio sinoć nešto prije 21 čas u centralnom skladištu maloprodaje Tropik, iz kompanije su naglasili da im je najvažnije da niko od zaposlenih nije povrijeđen.

“Јednom od kolega je ukazana ljekarska pomoć i u dobrom je zdravstvenom stanju. Uzrok požara još uvijek nije poznat”, naveli su u saopštenju.

U saopštenju se dodaje, da je požar zahvatio samo jednu od skladišnih hala, dok su proizvodni i prostor centralne kuhinje neoštećeni.

“Ipak, kako je požar uzrokovao oštećenja na elektro mreži, rad centralne kuhinje privremeno je obustavljen. Radovi na njihovom uklanjanju su u toku, pa očekujemo u što kraćem roku neometan nastavak rada centralne kuhinje punim kapacitetom, sa kompletnom ponudom gotovih jela na koju su naši kupci navikli”, dodaje se u saopštenju Tropika, prenosi RTRS.

Navode, da će snabdijevanje maloprodajnih objekata ostalom robom teći uredno, zahvaljujući dobroj logistici i pravovremenoj reakciji vatrogasne službe.

“Želimo da uputimo zahvalnost vatrogascima na veoma brzoj reakciji, kao i kolegama koji su se u najkraćem roku organizovale za cjelokupnu logističku podršku. Više informacija o uzroku požara i procjeni štete imaćemo nakon izvršenog uviđaja od strane nadležnih organa”, zaključili su.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije