Društvo

Novi Mozzart dresovi za 160 novih šampiona

Novi Mozzart dresovi za 160 novih šampiona
Foto: Ustupljena fotografija | Novi Mozzart dresovi za 160 novih šampiona

​Opremu sam znakom "M" nose u klubovima širom BiH.

Fudbal, košarka, rukomet, odbojka, muški ili ženski sastavi, pioniri ili veterani, od najniže do najviše lige, od dna do vrha tabele- skoro da nema kluba u BiH kojem na poklon nisu stigli novi Mozzart dresovi. 

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću donirao je raznu sportsku opremu stotinama klubova širom BiH, a samo u akciji "Novi dresovi za nove šampione" obradovali su više od 160 ekipa širom naše zemlje.

"Hvala kompaniji Mozzart na donaciji dvije nove garniture dresova koje ćemo koristiti na treninzima, domaćim i gostujućim utakmicama. Ova kvalitetna oprema za nas je dodatni vjetar u leđa da se izborimo za nove pobjede" jednoglasno su poručili iz brojnih klubova koje je regionalni lider podržao. 

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

U ovoj akciji, po dvije garniture novih dresova sa znakom "M" do sada su stigle fudbalskim, košarkaškim, rukometnim i odbojkaškim sastavima u brojnim gradovima, opštinama i selima u svim dijelovima BiH. 

Bez obzira na to odakle su, koliko imaju selekcija i kakvi su im rezultati u prethodnom periodu, Mozzart ih je, donacijama nove opreme, podržao na putu do titula novih šampiona. 

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

I nije važno da li postižu golove, koševe ili poene preko mreže, važno je samo da se lopta kotrlja, a fudbaleri, košarkaši, odbojkaši i rukometaši blistaju na terenu i u sjajnoj opremi timski postižu pobjede. 

"Kompanija Mozzart je sponzor najvećih klubova u zemlji, ali nismo zaboravili ni timove koji se takmiče u nižim rangovima i uvijek smo tu da pružimo podršku razvoju sporta na svim nivoima. Kroz ovu akciju, već godinama, se trudimo da poboljšamo uslove za kolektive koji iz nižih liga kreću u ostvarivanje ambicija, uz cilj da u novim dresovima postanu novi šampioni", poručila je Marija Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Dugačkom spisku klubova koji nose boje Mozzarta nedavno su se pridružili fudbaleri Ratara iz okoline Gradiške, srebreničke Sladne, Novog Doba iz Bijeljine, zeničke Fortune, Tamarisa iz Laktaša, te futsaleri zvorničkog KMF Young boys i KMF Srbac, kao i košarkaši Une iz Kozarske Dubice, rukometašice ŽRK Jajce i odbojkašice ŽOK Gradiška...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije