Društvo

Nakon trovanja kupača bazen sutra počinje sa radom

Nakon trovanja kupača bazen sutra počinje sa radom
Foto: Pixabay | Nakon trovanja kupača, bazen sutra počinje sa radom

DOBOJ - Nakon što je u nedjelju 21 osoba zatražila ljekarsku pomoć nakon kupanja u "Džungla bazenima" u Doboju, gdje se sumnjalo da su se pacijenti otrovali hlorom, analiza vode je pokazala da je sve uredno i mi od sutra počinjemo sa radom, kazao je za "Nezavisne novine" Saša Đurić, vlasnik "Džungla bazena" Doboj.

"Izvršena je analiza vode, koja je pokazala da je sve regularno, tako da smo mi dobili odobrenje za rad", kazao je Đurić i dodao da se trovanje kupača nije desilo zbog vode ili mašina.

Podsjetimo, Policijskoj upravi Doboj, u nedjelju se oko 18.25, obratio se radnik Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj i prijavio da se u tu zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja ljekarske pomoći javilo 21 lice, navodeći da su svi isti dan boravili na jednom bazenu u Doboju.

"Tri lica su zadržana na liječenjeu u bolnici Sveti apostol Luka u Doboju, dok su ostala lica nakon ukazane ljekarske pomoći otpuštena na kućno liječenje", precizirali su iz dobojske policije.

Uviđaj su radili pripadnici Policijske uprave Doboj, uz prisustvo sanitarnog inspektora i pripadnika Zavoda za zaštitu zdravlja.

"Na licu mjesta je i bio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji rukovodi uviđajem", istakli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije