Društvo

Lola je sve back to school dileme riješila u Bingu

Lola je sve back to school dileme riješila u Bingu
Foto: Ustupljena fotografija | Lola je sve back to school dileme riješila u Bingu

Priprema za novu školsku godinu često je stresna i za roditelje i za učenike, jer se poslije ljetnog raspusta koji se nekako uvijek prerano završi, suočavaju sa brojnim obavezama.

Da septembar može započeti i drugačije pokazuje naša poznata sugrađanka Brankica Raković, koja zna da se tajna mirnog dočeka prvog školskog zvona krije u dobroj pripremi.

Ali i u tome da dopustimo djeci da sami donesu "važne" odluke,  poput odabira posebne pernice, najljepše sveske ili kupovine gumice koja s druge strane ima šiljalo. 

Brankica je sa svojom kćerkom Lolom, harizmatičnom i veselom djevojčicom, posjetila Tržni centar Bingo u Banjaluci gdje su pronašle sve što je potrebno za nove školske avanture.

Lola je sama birala školski pribor i sudeći po njenom entuzijazmu sve back-to-school dileme su uspješno riješene.

Tako je Lola, po povoljnim cijenama kupila šarene olovke i bojice koje će njenim školskim danima dodati dozu zabave i inspiracije.

Osim toga, izabrala je savršenu pernicu s više unutrašnjih pregrada, ljepilo, gumicu za brisanje, šiljalo, linijar, te pastelne boje s motivima životinja koje veoma voli. Za dodatnu organizaciju, Lola je kupila male notese u koje će zapisivati domaće zadaće kako ništa ne bi zaboravila, a i da se učiteljica ne bi naljutila.

Naravno, Lola nije zaboravila ni na sveske s linijama i kvadratićima koje imaju meke korice i vesele motive koji će joj dodatno uljepšati školske dane.

Teško je reći ko je od njih dvije više uživao u ovoj kupovini, no Lolin osmjeh govori sve.

Iako se ovaj put Brankica nije pojavila u videu, pretpostavljamo da će uz završenu nabavku školskog pribora po povoljnim cijenama provesti opušten vikend prije povratka u klupe. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije