Društvo

Kakvo nas vrijeme očekuje u utorak

Kakvo nas vrijeme očekuje u utorak
Foto: Arhiva | Kakvo nas vrijeme očekuje u utorak

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će preovladavati sunčano vrijeme uz umjerenu do pretežnu oblačnost i kratkotrajne lokalne pljuskove.

Ujutru će oblačno vrijeme, na jugu i zapadu vjetrovito uz kišu, u ostalim predjelima suvo.

Pljuskovi sa grmljavinom uz nešto obilnije padavine očekuju se na jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom prijepodneva i sredinom dana kiša će se premještati od zapada i juga ka istoku i sjeveru, a kasnije popodne i uveče padavine slabe i prestaju, dok će na jugu i dalje ponegdje padati kiša.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 13, na jugu 17, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je pretežno sunčano vrijeme.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica deset, Ivan-sedlo 20, Gacko, Kneževo, Sokolac, Han Pijesak 21, Drinić, Foča, Livno 22, Mrkonjić Grad, Srebrenica 23, Bileća, Rudo, Široki Brijeg 24, Višegrad, Ribnik, Trebinje, Bugojno, Drvar, Sarajevo 25, Banjaluka, Novi Grad, Prijedor, Srbac , Jajce, Sanski Most, Tuzla 26, Bijeljina, Doboj, Zvornik, Bihać, Gradačac, Neum, Zenica 27 i Mostar 28 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije