Društvo

I danas tmurno i kišovito vrijeme u Srpskoj

I danas tmurno i kišovito vrijeme u Srpskoj
Foto: Pixabay | I danas tmurno i kišovito vrijeme u Srpskoj

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ nastavlja se tmurno i kišovito vrijeme uz pojačane udare vjetra u prvom dijelu dana, dok će suvo, samo ponegdje prolaznu kišu, biti u Hercegovini.

Padavine će biti češće na istoku i sjeveroistoku, dok se na zapadu i sjeverozapadu očekuje samo povremena kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, prenosi Srna.

Uveče i u noći na utorak u većini krajeva očekuje se prestanak padavina, a slaba kiša padaće samo ponegdje na krajnjem zapadu.

Slab do umjeren vjetar vjetar duvaće tokom prvog dijela dana, na udare pojačan sjeverozapadni i zapadni, a potom slab do umjeren i promjenljiv.

Dnevna temperatura vazduha od 11 na jugozapadu do 20 na krajnjem jugu, u višim predjelima od devet stepeni Clezijusovih.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je oblačno vrijeme sa kišom, uglavnom u sjevernim područjima, a više sunca i umjerene objačnosti ima u Hercegovini.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Čemerno dva, Han Pijesak četiri, Sokolac i Bileća šest, Mrkonjić Grad i Sarajevo osam, Foča, Rudo, Travnik, Tuzla i Zenica devet, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Trebinje, Prijedor, Novi Grad, Ribnik 10, Brčko 11, te Neum 14 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije