Društvo

Đajić: Nemjerljiv doprinos bivših radnika razvoju UKC-a

Đajić: Nemjerljiv doprinos bivših radnika razvoju UKC-a
Foto: Srna | Đajić: Nemjerljiv doprinos bivših radnika razvoju UKC-a

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, Vlado Đajić izjavio je danas da UKC vodi računa o svojim bivšim radnicima, od kojih je sadašnji kadar učio da radi.

"Riječ je o penzionerima UKC-a koji su razvijali ovu ustanovu. Ovaj prijem za penzionere postao je tradicionalan, jer želimo da im kažemo da nisu zaboravljeni", rekao je Đajić na tradicionalnom druženju i ručku sa penzionisanim radnicima UKC-a.

Načelnik Klinike za kardiohirurgiju UKC-a Nikola Šobot rekao je da je zadovoljstvo biti sa bivšim radnicima UKC koji su dali nemjerljiv doprinos razvoju ovog centra.

"S njima sam počeo da radim i znam da sam naučio najbolje u poslu kojim se bavim, zato sam neizmjerno zahvalan", rekao je Šobot, prenosi Srna.

Radojka Malinović, sestra koja je 40 godina radila na Klinici za plućne bolesti, zahvalila se Đajiću i rukovodstvu UKC-a što svake godine tradicionalno okuplja penzionisane radnike, koji su dali veliki doprinos razvoju najveće zdravstvene ustanove i unapređenju njenog rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije