Društvo

Devetočlana porodica Kostadinović počela sanaciju kuće

Devetočlana porodica Kostadinović počela sanaciju kuće
Foto: ATV | Devetočlana porodica Kostadinović počela sanaciju kuće

BANJALUKA - Devetočlana porodica Kostadinović iz Banjaluke započela je obnovu kuće koju su dobili od Centra za socijalni rad u naselju Kuljani, a za čiju sanaciju su sredstva izdvojili predsjednik i premijer Republike Srpske Milorad Dodik i Radovan Višković.

Slađana i Duško Kostadinović imaju sedmoro djece, od kojih dvoje ima distrofiju mišića, te su marljivo krenuli sa obnovom trošne kuće da bi je učinili uslovnom za život.

"Već 15 godina živimo u Šargovcu u kući koju smo dobili na korištenje. Vlasnik kuće nam je rekao da je moramo napustiti, te nam je grad Banjaluka donirao ovu kuću koja je u devastiranom stanju. Premijer Srpske nam je dodijelio 8.000 KM za kupovinu građevinskog materijala da bi što prije mogli da se preselimo", rekla je Slađana Kostadinović.

Ona je dodala da sanaciju kuće nisu u prilici samostalno finansirati, te je zahvalila premijeru i predsjedniku Srpske koji su izdvojili određena sredstava da se radovi završe i ova porodica ima krov nad glavom.

Zahvaljujući ovoj donaciji, porodica Kostadinović sa sedmoro djece imaće uslovne prostorije za život i porodične aktivnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije