Društvo

Centrumov Jesenji kućni sajam: Više od događaja - Inspiracija koja donosi velike uštede

Centrumov Jesenji kućni sajam: Više od događaja - Inspiracija koja donosi velike uštede
Foto: Ustupljena fotografija | Centrumov Jesenji kućni sajam: Više od događaja - Inspiracija koja donosi velike uštede!

Centrum sa zadovoljstvom najavljuje 17. po redu kućni sajam, koji će se održati 11., 12. i 13. oktobra 2024. godine u Prodajnom centru u Banjaluci (Petrićevac) i Centrum marketu u Gradišci, koji se nalazi u sklopu Centrum Parka.

Ovaj događaj nije samo izložba novih trendova u uređenju doma i gradnji već je i jedinstvena prilika za sve, od posjetilaca do profesionalaca, da se okupe, razmjene ideje i pronađu inspiraciju.

Posjetioci će moći da istraže ponudu, vide nove proizvode i stručne prezentacije  te dobiju savjete od vodećih izlagača u industriji. I ove godine, kao i prethodnih, obezbijeđene su specijalne promocije i popusti za posjetioce – od 10 do čak 30% na svim odjelima!

Zašto prisustvovati?

Prisustvovanjem kućnom sajmu možete iskoristite popuste i kupiti kvalitetne proizvode vrhunskih brendova i proizvođača po sniženim cijenama. Možete steći i dragocjeno znanje koje će vam prenijeti stručnjaci i predstavnici izlagača kroz kroz prezentacije proizvoda i demonstracije njihove upotrebe.

U Centrumu vjeruju da svako treba da ima uvid u nove trendove u gradnji i uređenju doma i mogućnost da, na jednom mjestu i po povoljnim cijenama, pronađe sve što je potrebno za unaprijeđenje životnog prostora na lak i pristupačan način.

Bez obzira na to da li planirate izgradnju ili renoviranje životnog ili radnog prostora ili ste profesionalac koji je želi da se upozna sa novim trendovima, Centrumov kućni sajam ima nešto za svakoga.

Mjesto i vrijeme održavanja Jesenjeg kućnog sajma:

Banjaluka: Prodajni centar na Petrićevcu

- petak, 11.10.2024., od 11 do 20 časova.

Gradiška: Centrum market Gradiška

– subota, 12. 10., od 11 do 20 časova i nedjelja, 13. 10., od 11 do 16 časova.

Ulaz je slobodan za sve posjetioce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije