Društvo

Bingomobil: Enis i Helem Nejsovci obilazili naša mjesta u Sarajevu

Bingomobil: Enis i Helem Nejsovci obilazili naša mjesta u Sarajevu
Foto: Ustupljena fotografija | Bingomobil: Enis i Helem Nejsovci obilazili naša mjesta u Sarajevu

Već danima se priča kako Enis Bešlagić vozi Bosnom i Hercegovinom kroz gradove, poslao ga kaže Bingo da obilazi naša mjesta, širi dobru energiju i dijeli poklone. Nova destinacija je bila Sarajevo gdje su mu društvo pravili dvojac iz Helem Nejsea - Čika Gagara i Stihomir Klepić.

Činjenica je da su Stihomir i Gagara htjeli u Vogošću, ali Enis je za volanom, pa je ekipa prvo svratila u Centar za zdravo starenje Novo Sarajevo, u Hrasnom. Priča se otvorila pozdravom ZDRAVO a brojne aktivnosti i dešavanja su pala u drugi plan šokantnim, gromoglasnim priznanjem da se žene sa ovom pameću nikada ne bi udavale.

Put ili Bingomobil ih je dalje odveo na partiju šaha, potom nekim čudnim spletom na PMF, a usput su svratili i do pumpe jer iako nestvaran, Bingomobil ipak ide na stvarni dizel.

Enis gdje god dođe – dođe s obrazom, tako je Centru za Zdravo starenje Novo Sarajevo i iz Udruženju matematičara uručio Bingo donaciju od po 10.000 KM.

Ensi nastavlja obilaziti naša mjesta širom BiH, zato budite u pripravnosti, možda posjeti baš vaše mjesto i u narednim danima zajedno s Bingom obraduje upravo vas.

Koja su sarajevska naša mjesta posjetili Enis i ekipa pogledajte na videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije