Društvo

Bingo Banjaluka slavi rođendan: Kupce čekaju odlični popusti, nagradna igra i super zabava

Bingo Banjaluka slavi rođendan: Kupce čekaju odlični popusti, nagradna igra i super zabava
Foto: Ustupljena fotografija | Bingo Banjaluka slavi rođendan: Kupce čekaju odlični popusti, nagradna igra i super zabava

Bingo priča u Banjaluci traje već cijelu dekadu, a naselje koje je poznato i kao Lazarevo i kao Budžak baš zbog Binga ima nešto posebno.

Naime, i ove godine se obilježava rođendan Bingo tržnog centra, koji je postao naše mjesto okupljanja zbog dobrog šopinga, velikog parkinga, modernog ambijenta, ali i događaja koje priređuje u vrijeme rođendana.

Rođendan se ne može obilježiti bez posebne ponude koja će ove godine trajati 14 dana, a poseban poklon mogu dobiti oni koji budu učestvovali u nagradnoj igri.

U periodu od 16. do 29. septembra, svi koji budu kupovali artikle iz rođendanske akcije i ubacivali račune u veliku kutiju u samom centru, mogu učestvovati u nagradnoj igri i biti potencijalni dobitnik jednog od 15 vaučera od 1.000 KM.

A rođendanska zabava? U nedelju 29. septembra zajedno sa članovima Sportskog udruženja Dajak klub, Bingo će da daruje i svoje posjetioce, jedino što trebate uraditi jeste doći u Bingo tržni centar u Banjaluci, ponijeti dobro raspoloženje,  spremnost da se igrate i da osvojite poklon za sebe.

Najavili su da će Dajak klubu donirati određeni iznos za popravak čamaca u narednom periodu.

Nadamo se da pratite Bingo kanale na društvenim mrežama jer ostale aktivnosti će iz Binga otkrivati tamo, a na nama je da pratimo i da se zabavimo na našem mjestu u Bingu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije